O nama


 

Aveto d.o.o. osnovana je kao privatno poduzetnička tvrtka 1997. g. sa idejom o grupaciji partnerskih usluga u turizmu, te kontinuirano radi na unapređenju i proširenju svojih poslova i usluga. Aveto d.o.o. je tvrtka koja nudi uslugu apartmanskog smještaja s polupansionom, i auto – kampa smještenog u samom centru mjesta, u velikoj park- šumi, u zelenilu s puno hlada, opremljen sanitarnim čvorovima i toplom vodom. Zahvaljujući iskustvu u radu u sektoru usluga u turizmu spremni smo Vam ponuditi vrhunsku turističku uslugu i odgovoran smo i pouzdan partner. Tvrtka Aveto je u svoje usluge kao kooperante uključila osobe i društva koje se dugo bave sa sličnom djelatnošću te je strogo usmjeren na pružanje turističkih usluga koje nudi na tržištu.

Aveto tvrtka ugostila je veliki broj osoba, koje su zahvaljujući kvaliteti usluge i ljubaznosti domaćina ostali godinama naši redoviti i stalni gosti. Također svakodnevno primamo upite od novih zainteresiranih gostiju, koji su dobili preporuku od svojih rođaka i prijatelja.

Naši turističko-smještajni kapaciteti su locirani u Turnju, rivijera Sv. Filip i Jakov. Ispred samog mjesta proteže se maleni otočić Babac, iza kojega pogled puca na otok Pašman, i tako posjetiteljima daje spektakularan pogled na plavo more i zelenilom obrasle padine otoka. Istovremeno, mjesto je dobro prometno povezano, jer je udaljeno svega 5 km od Biograda, gdje posjetitelji mogu za sebe pronaći mnoge zabavne sadržaje. Za ljubitelje nautičkog turizma, upravo je važan sam geografski položaj Turnja, jer u obližnjam Biogradu imaju mogućnost chartera jahti, i uživanja u predivnoj prirodi okolnog otočja.

Dođite u Turanj, jer biti će te daleko od gužve, a opet u blizini svih zbivanja.